Reprezentatii delegatiei FMI vor trimite, miercuri seara, ministrilor de resort propusi proiectul scrisorii de intentie, iar joi vor avea loc discutii tehnice cu fiecare dintre acestia in parte, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, liderul PC Daniel Constantin, nominalizat pentru Agricultura.

Daniel Constantin a mai spus ca premierul desemnat, Victor Ponta, si-a manifestat intentia de a participa la discutiile de joi cu FMI.

Delegatia FMI va discuta, joi, cu fiecare ministru de resort desemnat in parte, dupa ce, miercuri seara, le va fi trimis acestora proiectul scrisorii de intentie, a spus Constantin.

Astfel, vor avea loc discutii cu ministrii desemnati pentru Finante, Munca, Agricultura si Sanatate.
Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca vicepremierul desemnat si ministru de Finante, Florin Georgescu, impreuna cu cei nominalizati la Economie, Sanatate si Munca, respectiv Daniel Chitoiu, Vasile Cepoi si Mariana Campeanu vor incepe dupa-amiaza discutiile tehnice cu delegatia FMI.

"In aceasta dupa-amiaza, vicepremierul desemnat si ministrul de Finante, Florin Georgescu, impreuna cu ministrii de resort, de la Economie, Sanatate, Munca, va incepe discutiile tehnice cu delegatia FMI, in asa fel incat sa putem marti, la prima sedinta de Guvern, sau luni, la solicitarea votului de investitura, sa spunem concret cu cifre si cu date cand putem sa luam masurile (majorarile salariale - n.r.)", a spus Ponta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ministerul Agriculturii, buget mai mare dupa a doua rectificare