Reprezentatii delegatiei FMI vor trimite, miercuri seara, ministrilor de resort propusi proiectul scrisorii de intentie, iar joi vor avea loc discutii tehnice cu fiecare dintre acestia in parte, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, liderul PC Daniel Constantin, nominalizat pentru Agricultura.
Daniel Constantin a mai spus ca premierul desemnat, Victor Ponta, si-a manifestat intentia de a participa la discutiile de joi cu FMI.

Delegatia FMI va discuta, joi, cu fiecare ministru de resort desemnat in parte, dupa ce, miercuri seara, le va fi trimis acestora proiectul scrisorii de intentie, a spus Constantin.

Astfel, vor avea loc discutii cu ministrii desemnati pentru Finante, Munca, Agricultura si Sanatate.
Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca vicepremierul desemnat si ministru de Finante, Florin Georgescu, impreuna cu cei nominalizati la Economie, Sanatate si Munca, respectiv Daniel Chitoiu, Vasile Cepoi si Mariana Campeanu vor incepe dupa-amiaza discutiile tehnice cu delegatia FMI.

"In aceasta dupa-amiaza, vicepremierul desemnat si ministrul de Finante, Florin Georgescu, impreuna cu ministrii de resort, de la Economie, Sanatate, Munca, va incepe discutiile tehnice cu delegatia FMI, in asa fel incat sa putem marti, la prima sedinta de Guvern, sau luni, la solicitarea votului de investitura, sa spunem concret cu cifre si cu date cand putem sa luam masurile (majorarile salariale - n.r.)", a spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri