Vasile Cepoi, noul ministru al Sanatatii, cel de-al 21-lea dupa Revolutie, si-a propus sa continue reforma in domeniul sanitar si sa prezinte, la inceputul lunii viitoare, noua forma a legii sanatatii catre Guvern.

„Vreau ca la inceputul lunii iunie sa prezint Guvernului noua forma a Legii Sanatatii, pentru ca, la sfarsitul lunii, sa putem lansa in dezbatere publica forma scrisa a acestui proiect. Vom duce mai departe colaborarea cu toti cei interesati de acest proiect, fie ca este vorba despre societatea civila, fie ca discutam despre profesionistii din sistem”, a declarat Vasile Cepoi (foto), cu ocazia ceremoniei de predare-primire a mandatului.

Printre obiectivele mentionate de Cepoi pentru mandatul sau sunt activitatile de preventie, asigurarea in spitale a medicamentelor ieftine si promovarea transparentei si comunicarii in sistemul sanitar, mai ales in privinta modului in care fondurile publice sunt cheltuite.

De altfel, ministrul a afirmat, la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca suspecteaza Ministerul de Finante si ANAF ca indestuleaza alte fonduri decat cel de sanatate.

Afla aici cine este Vasile Cepoi si ce avere are.

Sursa foto: Agerpres.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
MS a lansat licitatia pentru proiectarea Spitalului regional Cluj