Formatiunile politice si-au lansat deja candidatii pentru primarii, iar astazi incepe cursa pentru convingere a electoratului. Campania electorala se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7:00, scrie Jurnalul.ro.
Alegerea primarilor se va face din primul tur, iar primar este declarat cel care obtine cel mai mare numar de voturi valabil exprimate in primul tur de scrutin, cu exceptia situatiilor de balotaj.

In Capitala, in lupta pentru Primaria Generala s-au inscris 18 candidati, care, pentru 30 de zile, vor incerca sa convinga 1,8 milioane de bucuresteni sa vina la urne si sa-i voteze.

Printre candidatii care vor cere votul bucurestenilor pentru functia de edil sef se regasesc actualul primar Sorin Oprescu sustinut de USL, deputatul si omul de afaceri Silviu Prigoana din partea PDL, dar si senatorul UNPR Anghel Iordanescu.

Despre ordinea lor pe buletinul de vot, Biroului Electoral de Circumscriptie 42 al Municipiului Bucuresti a stabilit prin tragere la sorti ca Anghel Iordanescu va fi primul, urmat de Silviu Prigoana, in timp ce actualul primar, Sorin Oprescu, va fi penultimul din cei 18.

Citeste articolul complet pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri