Preocupati de evolutia Romaniei, mai multi copii au propus ministrului Muncii Mariana Campeanu o serie de proiecte legislative menite sa le imbunatateasca si sa le infrumuseteze viata, cat se poate de serioase. Vezi care au fost acestea.
Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Mariana Campeanu s-a intalnit cu copiii care au participat la evenimentul “Ziua Portilor Deschise la Ministerul Muncii”.

La eveniment au participat copii ai angajatilor Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, copii din sistemul de protectie a copilului, precum si elevi de la scoala nr.141 din Bucuresti.

Fiecare copil a fost investit “Ministru al copiilor”, iar din scaunul ministerial, copiii au propus proiecte legislative pe care le-ar aplica.

Copiii au propus, printre altele:

• ,,Marirea pensiilor, a salariilor, si a alocatiilor cu 40%”;
• ,,Copiii sa mearga in parc si sa planteze copaci”;
• ,,Imbunatatirea legii privind alimentatia in scoli. Dorim mai multe fructe si legume“;
• ,,Sa fie stabilita o zi nationala a bunicului si nepotului in care sa putem petrece o zi cu bunicii acolo unde vor ei”;
• ,,Crearea unui post de ministru al tineretului care sa lucreze in colaborare cu Ministerul Educatiei”;
• ,,Elevii in varsta de peste 14 ani sa aiba dreptul de a alege propriile cursuri in functie de specializarea pe care o urmeaza in viitor”;
• “O zi pe luna sa putem face ceva bine pentru planeta”.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri