Campania electorala se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7:00, iar duminica vor fi alese consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. In Bucuresti, cetatenii vor alege consiliile locale ale sectoarelor, consiliul general al Capitalei, primarii sectoarelor si primarul general al municipiului Bucuresti, relateaza Jurnalul.ro

Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate. Alegatorii se pot prezenta la urne incepand cu ora 7:00 si pot sa voteze pana la ora 21:00. Daca, insa, in sectie sunt mai multe persoane care vor sa voteze, acestea vor fi lasate sa-si exprime optiunea si dupa aceasta ora.

Cititi mai multe pe Jurnalul.ro

Foto: Jurnalul.ro, Intact Images.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri