Senatorul PC Dan Voiculescu si-a dat demisia din Senat, dupa ce i-a fost respins un amendament pe care l-a propus la o lege, informeaza Realitatea.net.
“Motivul este legat de de faptul ca la ultima intalnire a comisiei de Buget-Finante s-a respins propunerea de lege prin care solicitam dublarea sanctiunilor pentru evaziune discala. Intr-un Parlament in care comisia de buget, cea care vegheaza la bugetul Romaniei, da un aviz negativ la o astfel de lege, este de neinteles", a declarat Dan Voiculescu - fondatorul Partidului Conservator , in plenul Senatului.

Dan Voiculescu si senatorii Ioan Ghise (PNL), Vasile Nistor (PC), Serban Radulescu (PC) au initiat un proiect de modificare a Legii pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, care marea pedepsele pentru anumite infractiuni.

Foto: captura danvoiculescu.net




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri