Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) organizeaza un eveniment de cariere destinat tinerilor cu experienta de studiu peste hotare, in perioada 28-29 iunie, la Institutul Bancar Roman. Obiectivul principal este acela de a oferi studentilor si absolventilor cu experienta academica internationala un cadru de dialog cu angajatorii din Romania. Vezi ce companii vor fi prezente.
Evenimentul „Hai Acasa!” sprijina tineri remarcabili in efortul lor de a gasi oferte profesionale atractive in tara si sustine companiile din Romania in recrutarea unor tineri cu un potential profesional ce merita valorificat.

La eveniment s-au inscris peste 350 de studenti si absolventi cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani care se bucura de experienta de studiu in strainatate si sunt interesati de oportunitati de cariera in Romania.

Intre companiile participante se numara BRD Groupe Société Générale, Deloitte, Genpact, Grup Renault Romania, McKinsey, Orange si UniCredit Tiriac Bank, care au pregatit sesiuni interactive despre cariere si oportunitati de cariera in Romania.

Vizitatorii vor putea interactiona si cu reprezentantii companiilor si organizatiilor care vor fi prezente cu stand: Champollion, Novaintermed, Platinum Asigurari, Akcees, Centrul de Participare Publica, Franco-jobs.com, in timp ce NetopTech, Misys Global Solutions Center, BCR, Saguaro Technology, SAP Romania, S&T Romania, Ubisoft, SC All News, ING Asigurari vor fi reprezentate de BestJobs.

Oportunitati pentru companii si organizatii. Pe parcursul celor doua zile, reprezentantii companiilor si organizatiilor prezente la eveniment au ocazia sa-i cunoasca indeaproape pe tinerii cu experienta academica internationala, sa-si prezinte portofoliile si programele de recrutare si sa incheie acorduri de colaborare cu acestia.

Organizat ca proiect special in cadrul „Hai Acasa!”, BCCSE (Business Consulting Case Study) se afla la cea de-a treia editie. In cadrul BCCSE, tinerii interactioneaza cu reprezentanti ai Colliers, L’Oréal, Mars si Platinum sub indrumarea carora vor rezolva un studiu de caz ce le va testa cunostintele obtinute pe parcursul activitatilor universitare si extra-curriculare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri