10 Iulie 2012

Cine sunt si de unde vin elevii care au luat 10 la BAC



In toata tara exista 67 de elevi care au atins nota maxima la examenul de maturitate, cu doi mai mult decat ce s-a intamplat anul trecut. Cei mai multi dintre ei sunt din Iaºi. In topul judetelor premiante se afla ºi Argeºul, cu 11 absolventi de 10, dar ºi Clujul, unde 6 liceeni au obtinut nota maxima la toate probele, scrie Adevarul.ro.
Ina Todoran a invatat la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj ºi este singurul absolvent din Alba care a reusit sa obtina nota maxima la examenul din aceasta sesiune a bacalaureatului. Ina este convinsa ca subiectele n-ar fi trebuit sa le dea batai de cap colegilor. Cu atat mai mult cu cat, pe langa invatat, ea a gasit timp ºi pentru marea sa pasiune - muzica populara.

„Sincer nu pot sa spun ca a fost o pregatire intensa pentru ca eu am fost constanta pe timpul liceului. Fata de colegii mei, eu am avut putin mai mult de munca, eram chemata la spectacole, la Bucuresti la filmari veneam dimineata la 6 de acolo si la 8 mergeam la scoala, invatam pe masina, a fost greu”, spune Ina Todoran, conform digi24.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.



Citeste si