Presedintele suspendat Traian Basescu a motivat ca s-a raliat pozitiei PDL pentru neparticipare la referendum, pentru ca sunt singurii care ii acorda sprijin politic, dar si pentru ca planeaza asupra organizarii referendumului suspiciune de frauda, scrie Adevarul.
Basescu a spus cu privire la Vila Dante ca "este o minciuna la fel ca cea cu copilul lovit din campania din 2009".

"Eu nu am cerut nicio vila mai ales ca aflu ca s-a inceput lucrul la ea din 2010. Eu de-abia fusesem ales, si nu stiam ce Guvern am. Resedinte presedintelui Romaniei era foarte confortabila. Dar minciuna Guvernului Ponta a confirmat-o si in relatia cu Bruxelles-ul si in relatia cu Parlamentul. Eu ii voi face lui Ponta o plangere penala. Si disputa politica are niste limite, si prin minciuna acestea au fost depasite. Hai sa ne intelegem: cand spui cineva din SPP, esti las. Trebuia sa spuna numele si prenumele. Poate imi arata solicitarea mea la Guvern pentru a primit aceasta locuinta. Ponta minte si cand spune ca cineva din SPP i-a spus asa ceva, pentru ca SPP nu se ocupa de intoxicari", a spus Basescu.

Citeste ce a mai declarat Traian Basescu despre boicotarea referendumului si lovitura de stat pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri