Moderatorii TV Mircea Badea si Victor Ciutacu au jignit-o pe judoka Alina Dumitru, detinatoarea medaliei de argint la editia din acest an a Jocurilor Olimpice pentru ca nu a mers la vot.

Alina Dumitru a declarat ca presedintele Basescu a sunat-o pentru a o felicita si a marturisit ca nu ii pasa de comentariile facute de Badea si Ciutacu.

„M-a sunat pana la urma domnul Basescu. Acum nu stiu care a iesit a ramas domnul Basescu sau a plecat eu nici nu stiu habar nu am. M-a felicitat, a auzit ca vreau sa ma retrag si mai continui daca merg la fetele de la gimnastica”, a declarat sportiva la B1 TV.

In ceea ce priveste jignirile pe care Victor Ciutacu i le-a adus, Alina a spus ca nu comenteaza, precizand insa ca nu merita sa fie tratata astfel.

„Poate sa comenteze ce vrea. Poate daca el crede ca fac sport si fac sacrificii sa aduc faima Romaniei, sa mi se aduca asemenea chestii nu mai am cuvinte. In loc sa vorbeasca de bine, ei tot de rau, adica tot politica o baga. Nici nu trebuiau sa aduca vorba de chestia asta, trebuiau sa taca din gura, felicitari si atata tot, mai bine nu zicea nimic. Eu nu m-am asteptat din partea lor sa aud asemenea cuvinte, eu nu cred ca am vorbit vreodata pe cineva de rau”, a mai spus Alina Dumitru.

Judoka a declarat anterior ca nu a votat la referendum, la Londra, deoarece nu o intereseaza situatia politica din Romania.

"Nu am fost sa votez, nu ma bag in situatia politica, nu comentez. Olimpiada trecuta, dupa ce am luat aurul, m-a sunat Basescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Basescu, nici Antonescu", a declarat Alina Dumitru.

Se pare ca alegerea Alinei i-a deranjat peste masura pe jurnalistii trustului Intact, Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au jignit-o dur pe multipla campioana. "Idolita snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu voteaza, nu se baga", a comentat Ciutacu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
MAE recomandă turiştilor aflaţi în Spania, Franţa, Germania să revină în țară
Setari Cookie-uri