Ioan Rus a anuntat, astazi, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, scrie Mediafax. De asemenea, ministrul Administratiei Victor Paul Dobre a renuntat la functia din Guvern.
[UPDATE] Ministrii propusi de Victor Ponta

Ioan Rus a anuntat, astazi, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru ca este un politician onest, corect, iar in ultimele zile asupra lui au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ioan Rus a anuntat, luni, ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie. "Asupra mea si a Ministerului Administratiei si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate aprecieri, nenumatate discutii de catre politicieni romani, incepand cu Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astazi mi-am dat demisia de onoare", a spus Ioan Rus.

El a adaugat ca, in opinia lui, referendumul a fost organizat suficient de bine, chiar bine" si ca el este un politician "onest, corect".
Ioan Rus a anuntat dupa conferinta de presa in care si-a anuntat demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor, ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa cere demisia ministrului de Interne Ioan Rus pe care il considera descalificat de "mascarada" pe care a facut-o in legatura cu organizarea mini-recensamantului.

Ministrul Administratiei si Internelor (MAI), Ioan Rus, a declarat anterior ca actualizarea listelor electorale va presupune un "mini-recensamant", care va fi facut de autoritatile locale pana in 24 august, prin vizite foarte scurte, de "trei secunde", de la domiciliul romanilor.

Ministrul Administratiei Victor Paul Dobre a declarat, vineri, ca listele electorale sunt realizate in baza CNP si a domiciliului din cartea de identitate, precizand, referitor la cifrele INS si CNAS, ca recensamantul s-a facut pe baza de declaratii nu de acte si ca nu toti romanii sunt asigurati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri