Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor ca toate comunicarile privind acordul Romaniei cu FMI sa fie transmise prin intermediul Ministerului de Finante, aratand ca nu este bine ca Guvernul sa vorbeasca "pe sapte voci" si ca informatii comunicate direct de catre ministri au fost receptionate prost

"Va rog, nu doar acum, in aceasta saptamana, ci tot timpul, orice fel de comunicare pe tema acordului pe care il avem cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana sa o faceti prin Ministerul de Finante. Nu exemplific acum de fata cu presa, au fost si comunicari directe receptionate foarte prost, pentru ca e un singur coordonator al relatiei noastre cu FMI pe aceasta tema, acela este vicepremierul Florin Georgescu. Nu discuta nimeni de capul lui, ca dupa aia nu intelegem daca vorbim, Guvernul, pe sapte voci", a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, relateaza Mediafax.

O delegatie comuna FMI, CE si Banca Mondiala se afla la Bucuresti, pentru a discuta cea de-a sasea evaluare a acordului de tip preventiv incheiat anul trecut, avand pe ordinea de zi negocierea mai multor masuri fiscale propuse de Guvernul Ponta si analizarea proiectului de buget pentru 2013.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce spun PNL si PSD despre un nou acord cu FMI