9 August 2012

Basescu, catre Antonescu: Relax! Vezi VIDEO



Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat intrebat despre afirmatia lui Crin Antonescu potrivit careia presedintele ales si oamenii acestuia nu vor scapa de el decat daca il "omoara", ca ii recomanda presedintelui interimar sa fie mai relaxat, scrie Mediafax.

Intrebat cum comenteaza prestatia presedintelui interimar, "acting president", care a vorbit in engleza la inceputul intalnirii cu delegatia FMI, Basescu a raspuns, razand, dupa un moment de pauza: "Nu l-am vazut".

Intrebat despre afirmatia lui Antonescu potrivit careia presedintele suspendat si oamenii acestuia nu vor scapa de el decat daca il "omoara", Basescu a raspuns, razand: "Mi-am facut cruce azi dimineata. I-as face o recomandare, sa fie mai calm, mai relaxat. Relax!".

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca presedintele suspendat, Traian Basescu, si oamenii acestuia nu vor scapa de el decat daca il "omoara", indiferent cate amenintari, insulte sau calomnii ii vor fi adresate.

Antonescu a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca in lupta politica impotriva lui Traian Basescu va merge pana la capat si nu se va opri din acest demers indiferent cate amenintari ii vor fi adresate.



Citeste si