Steaua va juca impotriva lituanienilor de la FK Ekranas, Dinamo se bate cu vecinii din nord de la Metalist Harkov, iar Vaslui a luat crema tragerilor la sorti: Internationale Milano sau misiune imposibila pentru echipa lui Adrian Porumboiu, dupa esecul impotriva turcilor de la Fenerbahce.

CFR Cluj, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in UEFA Champions League, dupa ce FC Vaslui a fost eliminata in turul trei de formatia turca Fenerbahce, va juca impotriva echipei elvetiene FC Basel in play-off-ul competitiei, ultimul tur inainte de faza grupelor.

Meciurile din Champions League, printre care si cele pe care CFR Cluj le va disputa impotriva elvetienilor, vor avea loc pe 21/22 si 28/29 august. Primul meci dintre ardeleni si FC Basel se va disputa in Elvetia.

Tragerea la sorti pentru aceasta etapa a competiei a avut loc la ora 13:00.

CFR Cluj a beneficiat de statutul de cap de serie la tragerea la sorti, iar printre adversarii pe care-i putea intalni, in afara de FC Basel, se numarau Anderlecht, Celtic, Bate Borisov si Dinamo Zagreb.

De la ora 14:30, alte trei echipe romanesti si-au aflat adversarele din cealalta competitie europeana intercluburi - Europa League, si anume: Steaua, Dinamo si FC Vaslui.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri