Lotul national de informatica al Romaniei a cucerit patru medalii (doua de aur si doua de argint) la a XX-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, desfasurata la Belgrad, in perioada 15 - 19 august 2012.
Medaliile de aur au fost cucerite de Rares Darius Buhai (clasa a IX-a/Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita) si Radu Stefan Voroneanu (clasa a X-a la Colegiul National „I. L. Caragiale” din Ploiesti). Medaliile de argint au intrat in posesia lui Dan Mihai Gheorghe, respectiv Daniel Posdarascu, ambii elevi in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Capitala.

In acest an, trei din cei patru medaliati au obtinut si alte performante remarcabile pe plan international: Rares Darius Buhai a fost distins cu o medalie de argint la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada, iar Dan Mihai Gheorghe si Daniel Posdarascu au fost recompensati cu medalii de aur in cadrul aceleiasi competitii.

La prezenta editie a Olimpiadei Balcanice au participat 45 de concurenti din 9 tari.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri