Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat luni ca sunt foarte multi parlamentari ai PNL care nu doresc sa participe la sedinta de plen reunit, luand o decizie "individuala de boicot", iar acestia nu pot fi obligati sa ia parte la citirea unei decizii a CC pe care o considera incorecta, scrie Mediafax.

Voicu a fost intrebat daca se are in vedere un boicot al parlamentarilor PNL pentru sedinta de luni a plenului reunit in care se va citi hotararea Curtii Constitutionale privind referendumul de demitere a presedintelui.

"Momentan sunt decizii individuale, pot sa va confirm faptul ca foarte multi colegi, daca nu cumva toti, au spus ca nu doresc sa participe la sedinta de astazi si o sa vedem in functie si de decizia pe care o vom lua impreuna cu colegii de la PSD si de sedinta de grup. (…) Momentan e o forma de boicot individual si nu putem obliga pe cineva sa asiste la citirea unei decizii pe care o consideram incorecta, chiar nu-i putem obliga", a declarat Voicu, inainte de o sedinta a social-democratilor si liberalilor pe aceasta tema, care se desfasoara in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Senatorii chiulesc: Atat de normal, nu-i asa?