Premierul Victor Ponta nu este de acord cu proiectul prin care pedepsele cu inchisoarea de pana la 6 ani ar putea fi gratiate in intregime si in urma caruia multi politicieni si oameni de afaceri ar urma sa iasa din inchisori. Citeste declaratia acestuia, potrivit B1 TV.
“Nu sunt de acord cu acest proiect. Madalin Voicu este un personaj special, simpatic, dar cred ca pierde voturile celor care nu au oameni in puscarie", a spus Ponta.

Cu toate acestea, el a recunoscut ca Romania se afla la un pas de a fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului din cauza supraaglomerarii penitenciarelor.

Proiectul de lege intitulat "Lege pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse" a fost initiat de catre deputatul PSD Madalin Voicu si de catre presedintele Comisiei pentru drepturile omului, Nicolae Paun.

Printre cei care ar putea iesi din puscarii daca acest proiect va fi aplicat se afla nume precum Adrian Nastase, Catalin Voicu sau Sorin Ovidiu Vantu.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri