Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-o postare pe blog, referitoare la primirea de catre presedintele Basescu a fiicei Iuliei Timosenko, ca acesta ar da dovada de "tupeu": "Sa te dai ingrijorat pentru soarta unui premier aflat in inchisoare, cand tu insuti ai facut acelasi lucru".
"Miercuri, Traian Basescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revolutie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnata la inchisoare pentru ratiuni politice. «Joi, tot la Cotroceni, Traian Basescu urmeaza sa-l primeasca pe fiul fostului premier al Romaniei, Adrian Nastase - condamnat la inchisoare, de asemenea pentru ratiuni politice.». Lasand gluma la o parte, ( daca se poate glumi cu asa ceva ) – cat tupeu poate sa aiba omul asta! Sa te dai ingrijorat pentru soarta unui premier aflat in inchisoare, cand tu insuti ai facut acelasi lucru, hartuind timp de 8 ani un adversar politic si determinand condamnarea, fara probe, a acestuia!", scrie Nastase pe blogul personal.

Presedintele Traian Basescu (foto) s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei si actual lider al opozitiei ucrainene, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in cadrul discutiei, presedintele Basescu a tinut sa exprime simpatia sa pentru Iulia Timosenko si si-a manifestat interesul privind dezvoltarile politice si democratice din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri