Viata studentei Madalina Bacanu a fost distrusa, duminica seara, cand diplomatul rus Alexander Evciukov nu s-a sinchisit sa reduca viteza masinii in apropierea trecerii de pietoni. A izbit-o din plin. Tanara este in coma la spital, se zbate intre viata si moarte, relateaza Adevarul.ro.

Venise de doar trei saptamani la Bucuresti. Intrase la facultate si avea visuri mari. Duminica a avut insa ghinionul sa traverseze pe trecerea de pietoni, la intersectia Bd-ului Camil Ressu si cu strada Ilioara, tocmai cand un diplomat rus conducea nebuneste.

La ora 16.45, a fost lovita in plin de masina Ambasadei Rusiei, luata pe capota si aruncata cativa metri in aer. Acum doar aparatele o mentin in viata la Spitalul „Bagdasar-Arseni", avand grave leziuni la cap. Intre timp, politia nu a putut face nimic impotriva soferului inconstient. Are imunitate diplomatic si nu era obligat nici sa sufle in etilotest. Politistii sositi la fata locului s-au trezit cu o legitimatie in fata, iar cetateanul rus Alexander Evciukov a refuzat propunerea politistilor de a i se testa alcoolemia. A spus ca este secretar I la Ambasada Federatiei Ruse.

Urmareste clipul reconstituirii si afla toate celelalte detalii accesand portalul Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
"Tupeu diplomatic": Rusia propune SARBATORIREA cedarii Basarabiei