El Grande Comandante din sectorul 2 Bucuresti si un alt club, din Regie, au fost inchise pentru trei luni de comisarii Garzii Financiare, pentru neutilizarea caselor de marcat, in timp ce un club de pe strada Paris, M'Ora, care nu era dotat cu casa de marcat, a fost inchis pana la conformare, conform Mediafax.

In urma constatarii incalcarii obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale si a lipsei inregistrarilor obligatorii din documentele justificative contabile, comisarii au dispus aplicarea de amenzi contraventionale, confiscari de sume in cuantum total de 35.925 lei si suspendarea activitatii tuturor celor trei cluburi.

Surse din ANAF au precizat ca localul de pe strada Viitorului este El Grande Comandante, a carui activitate a fost suspendata pentru trei luni, ca si in cazul localului din Regie.

In schimb, localul de pe strada Paris, M'Ora, care nu detinea casa de marcat a fost inchis pe termen nelimitat, pana se va dota cu aparatul de marcat electronic fiscal prevazut de lege.

La inceputul lunii noiembrie, si cluburile bucurestene Bamboo si Barletto (fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni, dupa un control inopinat al Garzii Financiare in care comisarii au constatat aceleasi nereguli.

Surse din industria de profil au declarat atunci ca activitatea ar putea fi reluata mult mai repede daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare.Dupa

Sursa foto: Site-ul El Grande Comandante


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Afacerile celor mai mari livratori de pizza din Bucuresti