Portalul de stiri kitenkinto.hu analizeaza campania electorala din Romania si perspectivele unui refuz al presedintelui Traian Basescu de a-l nominaliza pe Victor Ponta la functia de premier dupa victoria USL din alegeri. Jurnalistii ungari sustin ca prin aceasta masura Basescu ar condamna Romania la haos.

"Au mai ramas trei saptamani pana la alegerile parlamentare din Romania si cele doua mari forte politice si-au prezentat deja programele electorale. In linii mari ambele promit romanilor acelasi lucru: o viata mai buna, progrese economice si sociale, toate acestea intr-un viitor nedefinit. In afara linguselilor, principalele teme ale campaniei raman statul de drept, aderarea la Spatiul Schengen si coruptia. Sondajele indica o victorie confortabila pentru USL, in timp ce pierzatorii din alianta de dreapta au in mana o ultima carte, pe care daca o vor folosi, vor arunca din nou tara in haos”, noteaza kitekinto.

Citeste mai multe pe Jurnalul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri