Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
"Fara indoiala, si la nivel national si in judetul Bistrita-Nasaud, Uniunea Social Liberala cu acesti candidati va castiga voturile oamenilor pentru Parlament. Sunt sigur de asta. Vom avea cea mai semnificativa majoritate pe care vreodata o forta politica a avut-o in Parlamentul Romaniei. Va fi mai mare decat a avut FSN in 1990. O sa vedeti", a sustinut Antonescu (foto) in fata militantilor reuniti la lansarea candidatilor USL din Bistrita, citat de Mediafax.

Liderul PNL a mai afirmat ca premierul Victor Ponta "va avea in spatele sau cea mai mare putere politica democratica, legitima, adica cea mai mare sustinere parlamentara de dupa 1990 incoace". "Si marea noastra miza, a tuturor, e ce vom reusi sa facem cu aceasta putere", a adaugat el.

"Ca un om foarte afectiv ma gandesc cu ingrijorare la momentul firesc la care, terminandu-ne treaba impreuna pentru Romania, reusind in acest proiect in 2016, nu stiu cand, va veni momentul sa ne vedem fiecare de treaba noastra - PNL, PSD - si sa reincepem o lupta, o competitie politica absolut normala", a mai sustinut Antonescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri