Presedintele Traian Basescu a declarat ca va merge la vot si ca ii chema pe toti romanii sa voteze, pentru ca votul lor va arata directia, el spunand: "Sunt lideri care tin directia Vest si lideri care sustin «hai s-o dam mai cu Rusia, mai cu China»".
Presedintele Traian Basescu, care se afla la Predeal impreuna cu sotia sa, a declarat ca dupa alegerile de duminica exista riscul ca Romania sa revina "intr-o zona gri" in care sa arate din nou ca nu stie directia, scrie Mediafax.

"De sapte luni auzim numai atacuri la Uniunea Europeana, la partenerii transatlantici, ori asta destabilizeaza drumul consolidarii noastre in structurile euroatlantice si ne pune sub semnul intrebarii. Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu stim directia. Asta ma ingrijoreaza", a declarat presedintele.

Intrebat daca va merge la vot, Basescu a raspuns razand: "Cum sa nu ma duc la vot? Ma duc si chiar ii chem pe toti romanii la vot pentru ca votul lor va arata directia. Sunt lideri care tin directia Vest si lideri care sustin «hai s-o dam mai cu Rusia, mai cu China». In functie de votul de maine al romanilor, vom intelege ce vrea poporul, dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America. In orice caz, eu voi vota pentru Uniunea Europeana si America, si nu pentru solutii neclare la problemele Romaniei".

Basescu a facut aceste declaratii sambata dupa-amiaza, cand a iesit, la volanul masinii sale, din vila de protocol din Predeal la care este cazat. El le-a spus ziaristilor ca va face o plimbare cu masina pana in zona "Trei Brazi", iar duminica se va intoarce la Bucuresti.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns la Predeal vineri seara, fiind invitati la o petrecere privata organizata la restaurantul Rozmarin din statiune, unde au stat aproximativ o ora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri