Presedintele Traian Basescu ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video pe Facebook, sa mearga la urne, precizand ca votul lor va arata daca "ramanem in zona gri, acolo unde politicienii aflati la putere sustin ca trebuie sa fim", sau "ne continuam drumul spre Bruxelles si spre parteneriatul cu SUA".
"De 7 luni avem la putere lideri politici care ataca permanent UE si liderii Uniunii. De sapte luni avem lideri politici care ataca permanent parteneriatul cu SUA si Departamentul de Stat al SUA. Ziua de maine este decisiva. Romanii ne vor arata daca ramanem in zona gri, acolo unde politicienii aflati la putere sustin ca trebuie sa fim mai aproape de Rusia si China, sau ne continuam drumul consolidat spre Bruxelles si spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care il veti da maine", afirma Basescu, intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, filmat sambata la Predeal, intr-un cadru cu brazi si zapada, scrie Mediafax.

De asemenea , Basescu subliniaza ca el va vota pentru "directia Europa si parteneriatul strategic cu Statele", unde "ne vom gasi si securitatea si viitoarea prosperitate', indemnandu-i si pe romani sa mearga la vot.

"De aceea va chem, romani, sa veniti la vot si sa spuneti daca vreti in zona gri sau sa ne consolidam acolo unde eu am crezut ca este locul nostru. In Europa si in parteneriatul cu America. Veniti la vot ! Directia este Europa si parteneriatul strategic cu Statele Unite. Acolo ne vom gasi si securitatea, si viitoarea prosperitate. Eu votez!", mai spune Basescu, in mesajul de pe Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri