Peste 4.000 de pomi de Craciun, aproape opt tone de cetina de brad sau molid, 5.900 de coronite de brad si 5.500 de metri cubi de material lemnos, in valoare de peste un milion de lei, au fost confiscati in ultima luna, informeaza Politia Romana.
Controalele politistilor si specialistilor silvici au fost facute in perioada 15 noiembrie - 7 decembrie, pe drumurile forestiere si publice, in zonele impadurite, in piete, targuri, oboare sau alte locuri de comercializare, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, scrie Mediafax.

Echipele de control au confiscat 4.188 de pomi de Craciun, in valoare de 192.212 de lei si 5.990 de coronite de brad, in valoare de 3.110 de lei.

De asemenea, au fost confiscati 5.549 de metri cubi de material lemnos, in valoare de 866.980 de lei, precum si 7.706 kilograme de cetina de brad sau molid, in valoare de 11.413 lei.

Politistii au constatat 352 de infractiuni si au dat 1.856 de amenzi in valoare de aproximativ 2.180.000 de lei.

La actiuni au participat ofiteri de la Serviciul pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol din cadrul Politiei Romane, politisti de la inspectoratele judetene, specialisti silvici de la Ministerul Mediului si Padurilor si de la Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri