Consilierul prezidential Iulian Chifu scrie, pe Facebook, ca, daca USL are 50% plus un deputat si ramane unita, va forma viitorul Guvern.
"Daca USL va lua 50% plus un deputat si daca USL va ramane unita, USL va forma viitorul guvern", scrie Chifu, potrivit Mediafax.
Chifu scria, pe Facebook, ca, dupa ce vor aparea rezultatele alegerilor, se va vedea de ce Crin Antonescu "era negru" si de ce avea nevoie Victor Ponta de UDMR, el sustinand ca "inca se joaca cele 50%".

"Nu va grabiti cu concluziile. Nu stim inca procentele la ora 21. Abia stim prezenta la vot. Veti vedea de ce era negru Crin si de ce avea nevoie Ponta de UDMR. Pe care nu l-a obtinut, intre noi fie zis. Nu ziceti hop pana nu s-a sarit parleazul. Inca se joaca cele 50%", scrie Chifu.
Conform rezultatelor exit-poll-urilor, USL a obtinut 54-57% la alegeri.

Dupa anuntarea acestora, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca a discutat cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si de luni vor incepe discutiile pentru crearea unei majoritati impreuna cu Uniunea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri