Un schior care cobora pe Partia Sulinaru, din Poiana Brasov, a murit, sambata la pranz, dupa ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reiesind ca turistul nu purta casca de protectie, ci doar echipament de schi, transmite Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Luiza Danila, la locul accidentului petrecut, sambata la pranz, a fost solicitat un echipaj SMURD pentru a interveni la un accident de schi, insa la sosirea echipajelor de interventie barbatul, in varsta de 65 de ani, era deja mort.

Sursa citata a mai spus ca schiorul, care cobora pe Partia Sulinaru, din Masivul Postavaru, in Poiana Brasov, nu purta casca de protectie, ci doar echipament de schi.

Reprezentantii Salvamont spun ca barbatul s-ar fi lovit la cap, cel mai probabil, de un gard de protectie, el avand hemoragii puternice care i-ar fi provocat decesul.

Imediat, la fata locului au fost trimise un echipaj SMURD si unul al Jandarmeriei montane.

Potrivit salvamontistirlor, accidentul a fost semnalat de un alt turist care a sunat la 112.

La ora transmiterii acestei stiri, partiile din Poiana Brasov sunt in stare excelenta, stratul de zapada masurand circa 70 de centimetri.

Sursa foto: www.facebook.com/ResortPoianaBrasov


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri