Creatoarea de moda Mirela Radulescu retinuta de procurorii DIICOT facea trafic de ketamina de cateva luni, impreuna cu un medic veterinar din Bucuresti, care procura substanta din farmacii si o vindea apoi pe piata neagra cu ajutorul femeii, au declarat surse din cadrul DIICOT Craiova.

[UPDATE] Creatoarea de moda Mirela Radulescu si medicul veterinar retinuti de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc au fost arestati preventiv, marti dupa-amiaza, de Tribunalul Dolj, alaturi de acestia primind mandat de arestare si o a treia persoana, care se ocupa cu distribuirea de ketamina.

Magistratii Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele creatoarei de moda si a medicului veterinar, dar si pentru o a treia persoana care procura ketamina de la Mirela Radulescu pentru consum propriu, dar si pentru a o distribui si altora.

"Noi am cerut sa fie eliberati toti trei pentru ca nu prezinta pericol public intrucat faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea intr-adevar ketamina, dar o procurase pentru el, pentru ca avea nevoie in cazurile medicale, in niciun caz nu intentiona sa o distribuie. Avea tot dreptul sa procure ketamina din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la cealalta persoana (n.r. - Mirela Radulescu) intr-o scurta vizita, nu ca sa-i plaseze ketamina", a declarat avocatul Alexandru Calinoiu.

Potrivit surselor citate, creatoarea de moda a fost prinsa de procurori in momentul in care iesea din locuinta sa din Bucuresti, impreuna cu medicul veterinar, care tocmai ii adusese ketamina pentru vanzare, transmite Mediafax.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au facut, luni dupa-amiaza, perchezitii in apartamentul creatoarei de moda din Bucuresti, unde au descoperit 35 de flacoane cu cate 20 de fiole de ketamina, dar si la locuinta medicului.

Mirela Radulescu facea trafic de ketamina de cateva luni, impreuna cu medicul veterinar din Bucuresti. Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii si o vindea apoi pe piata neagra cu ajutorul creatoarei de moda cu 100 de lei fiola.

Cei doi erau in vizorul anchetatorilor de mai multe luni si au plasat pe piata peste doi litri de ketamina.

Drogurile au fost confiscate, iar pe numele celor doi au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore, urmand ca marti sa fie prezentati magistratilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva, pentru 29 de zile.

Ei sunt acuzati de trafic de droguri de risc.

Mirela Radulescu este sora deputatului USL de Arges Catalin Radulescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Peste 5.600 de persoane nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei
Setari Cookie-uri