Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus sambata, la ora 11.20, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti, unde va fi incinerat, in jurul orei 12.00, conform dorintei regizorului, care este indeplinita de familia acestuia, scrie Mediafax.

Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost ridicat sambata, la ora 10.50, de la Cercul Militar National din Bucuresti, si transportat cu o masina la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti.

La crematoriu s-au strans cateva sute de persoane care au dorit sa il conduca pe ultimul drum pe cunoscutul regizor. La crematoriu au ajuns si familia si prietenii regizorului, dar si fostul presedinte Ion Iliescu, care vor lua parte la ceremonia de incinerare. De asemenea, la crematoriu se afla si o garda militara.

Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost scos din cladirea Cercului Militar National in aplauzele celor cateva sute de admiratori care au venit sa ii aduca un ultim omagiu cunoscutului regizor. La Cercul Militar National s-au aflat familia si prietenii regizorului.

Unele persoane s-au declarat suparate de faptul ca trupul neinsufletit va fi incinerat si nu inmormantat, un barbat strigand de cateva ori cuvantul "Rusine".

Cineastul Sergiu Nicolaescu, decedat la varsta de 82 de ani, a strans, la capatul unei cariere de peste 40 de ani, o colectie de peste 60 de filme in care a imbracat, pe rand sau, uneori, chiar in acelasi timp, haina de regizor, scenarist si actor.

Sursa foto:
Agerpres


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si