Sorin Rosca Stanescu, fost ziarist si actual senator USL, membru in Comisia de cultura, arte si mass-media a Senatului Romaniei, dar si secretar al Comisiei pentru drepturile omului, a publicat pe Jurnalul.ro un editorial intitulat „Sa scoatem oamenii din inchisori!” in care vorbeste despre avantajele unui proiect de lege cu privire la amnistie.
„Ieri am vizitat doua penitenciare. Am stat de vorba cu trei detinuti pe care ii cunosc foarte bine. Oameni in care am incredere. Unul dintre cei trei este Adrian Nastase. Fostul premier al Romaniei. Cu acesta am discutat despre noua Constitutie. Pentru ca este o autoritate in materie. Cu al doilea dintre cei trei detinuti, Bogdan Popovici, arhitectul Forum Invest, un veritabil fenomen in materie de dezbateri publice, am discutat exclusiv despre starea penitenciarelor din Romania. Cu cea de-a treia persoana incarcerata, Sorin Ovidiu Vantu, am vorbit despre celelalte privatiuni, cu exceptia lipsirii de libertate. Si la acest inceput de drum - sunt secretar al Comisiei senatoriale pentru drepturile omului - am ajuns la concluzia ca sunt necesare doua amnistii. Nu una”

Citeste mai multe despre acest subiect pe Jurnalul.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri