Un al doilea roman care s-a aflat in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist din Algeria si care fusese internat in spital si-a pierdut viata, a anuntat, astazi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
"In dupa amiaza zilei de 20 ianuarie, autoritatile algeriene au informat oficial Ambasada Romaniei de la Alger ca unul dintre cetatenii romani care se aflase in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist a incetat din viata. Din informatiile obtinute de autoritatile romane, rezulta ca decesul a intervenit, in spital, urmare a ranilor grave suferite, inregistrate anterior. Pe masura ce autoritatile romane vor obtine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispozitia opiniei publice, in timp util", se arata intr-un comunicat MAE, citat de Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca "regreta profund faptul ca autoritatile algeriene nu au informat complet si corect, in prealabil, autoritatile romane, in legatura cu situatia de sanatate reala a cetateanului roman, aspect comunicat si ambasadei Algeriei la Bucuresti".

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante si este alaturi de familia indurerata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri