Bucurestiul si 19 judete din estul si sudul tarii raman sambata, pana la ora 20.00, sub cod galben de ninsori abundente si viscol, meteorologii atentionand ca se va depune un strat de zapada consistent si vantul va atinge la rafala viteze de 65 de kilometri pe ora, transmite Mediafax.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit, sambata, avertizarea cod galben de ninsori si viscol pana la ora 20.00 pentru Bucuresti si judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Arges, Teleorman, Olt, Dolj si Mehedinti.

"Pe parcursul zilei de sambata, in Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Olteniei si a Moldovei va ninge, local abundent si se va depunde strat de zapada consistent. Vantul va prezenta intensificari sustinute, cu viteze de 55...65 km/h si izolat rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada", potrivit textului avertizarii transmise sambata dimineata de ANM.

Directorul ANM, Ion Sandu, anunta anterior, in Comandamentul de iarna convocat la Guvern, ca va fi prelungit codul galben de viscol pentru Oltenia pana sambata, la ora 20.00, atentionare care va fi valabila si pentru Bacau si Vaslui, iar dupa ora 20.00 avertizarea va fi mentinuta pentru Muntenia si Dobrogea, pana la Galati si Vrancea.

Directorul ANM a precizat ca, dupa ora 20.00, Oltenia va fi scoasa de sub codul galben, dar Muntenia, Dobrogea, pana la Galati si Vrancea, vor fi sub aceasta atentionare.

"Vom vedea daca vom continua si cu Bacau si Vaslui", a adaugat directorul ANM.

Ion Sandu a mai spus ca nu se impune codul portocaliu pentru Buzau si Vrancea, deoarece vantul nu a crescut in intesitate pana la 70 de kilometri pe ora.

Vineri seara, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca va analiza posibilitatea prelungirii codului galben de viscol si ninsori si dupa ora 14.00 a zilei de sambata, dar cu restrangerea zonei afectate, ninsorile si viscolul urmand sa mai fie semnalat pe partea de est a tarii pana in prima parte a zilei de duminica.

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsoare si viscol pentru Bucuresti si 27 de judete din nordul, estul si sudul tarii, avertizarea fiind valabila initial pana sambata, la ora 14.00.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri