Sapte drumuri nationale din Vrancea, Vaslui si Buzau, precum si 22 de drumuri judetene sunt inchise pe anumite tronsoane, din cauza zapezii, iar doua localitati sunt nealimentate cu energie electrica, a declarat, duminica, secretarul de stat din MAI Catalin Chiper, scrie Mediafax.
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a spus ca dintre cele sapte drumuri nationale inchise pe anumite tronsoane, patru sunt in judetul Vrancea, doua in Vaslui si unul in Buzau.

Drumurile judetene cu circulatie inchisa sunt in judetele Vrancea - sapte, Iasi - patru, Vaslui si Bacau - cate trei, Buzau - doua, Neamt, Braila si Covasna - cate un drum, a precizat Chiper.

Secretarul de stat a mai spus ca doua localitati sunt nealimentate cu energie electrica, respectiv Suraia, in judetul Vaslui si Valcele, in Buzau.

Catalin Chiper a adaugat ca nu sunt trenuri blocate, nici aeroportui inchise, iar cele doua porturi de la Constanta au fost redeschise, ramanand in continuare inchise doar Bara si Canalul Sulina.

Totodata, Chiper a mai spus ca 11 persoane care aveau nevoie de asistenta medicala de urgenta au fost salvate si sunt in afara oricarui pericol, precizand ca nu sunt persoane decedate sau disparute din cauza zapezii. Toate cazurile care au insemnat urgente medicale au fost rezolvate cu autosenilatele SMURD.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania arata, intr-un comunicat de presa, ca sectoarele de drumuri nationale cu circulatie inchisa sunt: DN 11A Barlad (judetul Vaslui) - Adjud (judetul Vrancea), intre kilometri 41-94, DN 22 Ramnicu Sarat - Baile (judetul Buzau), intre kilometri 2-30, DN 23A Focsani - Ciorasti (judetul Vrancea), intre kilometri 0-34, DN 23B Maicanesti-Ciorasti (judetul Vrancea), intre kilometri 3-15, DN 24A Murgeni - Husi (judetul Vaslui), intre kilometri 33-99, DN 24D Barlad (judetul Vaslui) - Vanatori (judetul Galati), intre kilometri 0-84 si DN 2N Bogza-Dumitresti, intre kilometri 8-37 (judetul Vrancea).

De asemenea, circulatia este restrictionata pe DN 24A Barlad - Murgeni pentru masinile cu masa mai mare de 3,5 tone.

Avertizarea cod galben de ninsori si vant emisa sambata pentru judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi a fost ridicata duminica, la ora 9.00.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri