Implicarea Romaniei in programul secret al inchisorilor C.I.A. este, la aceasta ora, secretul cel mai bine pazit in tara noastra. Ani la rand, toti demnitarii romani au negat existenta unui centru clandestin de detentie al C.I.A. Singura ancheta oficiala din tara noastra a ajuns la aceeasi concluzie, scrie site-ul Antenei 1.

Din cand in cand, se aud trenuri mergand, zanganit de porti si zgomot de usi deschise si inchise la loc. In rest, e liniste. Detinutii sunt adusi aproape de aeroport, cu niste dube si interogati cu tehnicile americanilor - privati de somn, obligati sa stea in pozitii incomode si dureroase, tinuti in apa.

Un fost agent C.I.A. a declarat ca inchisoarea din Romania a existat. Nimeni nu i-a urat bun venit la Bucuresti.

Printre cei mentionati de presa si anchetatori privati ca ar fi ajuns la noi sunt lideri de top ai Al-Qaeda. De la Sheikh Mohamed, arhtitecul atacurilor de la 11 septembrie 2001, sauditul Al Nashiri implicat in atentatul impotriva distrugatorului USS Cole, si pana la libianul Abu Faraj al-Libi, numarul trei in Al-Qaeda si cel care ar fi ajutat CIA sa-l prinda pe Osama bin Laden.

Afla mai multe pe site-ul Antenei 1.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
SUA, recompensa de 10 mil. dolari pe capetele sefilor Al-Qaida