Peste 1.000 de politisti fac, duminica, 233 de perchezitii in Capitala si sapte judete, pentru a duce la audieri 241 de persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu", prejudiciul fiind estimat la 1,1 milioane de lei.
Perchezitiile au loc la 233 de adrese din Bucuresti si judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu si Ialomita, fiind verificate si sase societati comerciale, se arata intr-un comuniat de presa al Politiei Romane, scrie Mediafax.

Politistii vor pune in aplicare 241 de mandate de aducere.

Cauza in care se fac perchezitiile este instrumentata de Serviciul de Ordine Publica din IPJ Dambovita, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile internationale "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu" Bucuresti, prejudiciul fiind estimat la 1.119.000 lei.

La actiune participa peste 1.000 de politisti din cadrul IGPR, Politia Capitalei si IPJ Arges, Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Constanta, Buzau si Dambovita, care folosesc peste 600 de autospeciale.

De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, Departamentului de Informatii si Protectie Interna din MAI si al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa foto: Agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri