Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri de la Viena, ca s-a razgandit in ceea ce priveste viata sa de dupa terminarea mandatului, precizand ca nu va mai pleca pe mare, ci va ramane activ in viata politica romaneasca, potrivit Nasul.tv.

Basescu a afirmat ca nu va putea sa stea departe de scena politica si ca are dreptul sa se razgandeasca.

„M-am razgandit ca atunci cand m-am razgandit ca demisionez in cinci minute”, a completat Basescu.

Presedintele Traian Basescu se afla la Viena, pentru a participa la lucrarile Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor organizat de ONU, el mai avand programate intalniri cu romani din Austria si cu oameni de afaceri austrieci, scrie Realitatea.net

"Nu pot sa fiu pensionar", a spus Basescu. "La finalul mandatului o sa am 63 de ani. Cine o sa mai aiba nevoie de mine?", le-a spus presedintele tinerilor democrat-liberali, la o Scoala de Vara a PDL. "Noi!", au strigat pedelistii. "Hai sa vedem!", a fost replica lui Basescu, precizand cateva minute mai tarziu ca modelul sau politic este ex-presedintele american Ronald Reagan.

Intrebat de catre un tanar ce parere are despre preluarea mandatului de premier incepand cu anul 2014, presedintele a raspuns: "Nu. Asta pleaca dintr-un orgoliu. Dupa ce-ai fost presedintele tarii nu mai poti fi decat ce-ai fost: un fost presedinte".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
S-a deschis primul muzeu dedicat iubitorilor de selfie-uri