Reprezentantii a peste 60 de univestitati si licee de elita din Europa vor participa la targurile sub marca "Saptamana Educatiei in strainatate", care se va desfasura in perioada 2-9 martie.
Programul va pune la dispozitia celor interesati sa studieze la institudii din strainatate trei targuri specializate, respectiv pe 2 si 3 martie, 8 si 9 martie in Bucuresti si pe 7 martie in Constanta.

De asemenea, evenimentul va oferi o a doua sansa celor interesati sa studieze in Marea Britanie, unde sesiunea de admitere s-a incheiat oficial la 15 ianuarie, prin procesura denumita "on spot admission", care consta intr-un interviu de 15 minute.

Totodata, o a doua sansa este acordata si celor care au primit un raspuns negativ de la universitatile la care au aplicat sau nu au fost admisi la programele pe care si le doreau.

Intre participantii la eveniment se numara univesitati si licee din Marea Britanie, Planda, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Spania, Statele Unite ale Americii si Turcia.

In cadrul evenimentului vor fi organizate seminarii specializate pentru elevi si parinti sustine in colaborare cu studentii romani care studiaza deja in strainatate.

Evenimentul "Saptamana Educatiei in strainatate" este derulat in cadrul proiectului international "World Education".

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri