A parasit ilegal tara in 1985 si s-a stabilit in SUA. Acum are 51 de ani, dar arata mult mai tanar. Locuieste in Hartford, Connecticut, unde are o firma de constructii, dar se ocupa ocazional (in calitate de consultant) si cu turismul montan, pentru calatorii in zona Himalaya.
Romanul Gheorge (George) Dijmarescu este o legenda vie a alpinismului mondial, noteaza Jurnalul.ro.

Publicatiile de specialitate din lume considera ca americanul de origine romana este in acest moment unul dintre cei mai buni alpinisti de pe planeta.

Performanta sa, aceea de a atinge de noua ori consecutiv Everestul, o data fara masca de oxigen, este greu de egalat. Chiar daca mai ajunsese pana atunci pe varf, Dijmarescu a facut parte in 2003 din prima echipa integral romaneasca care a atins Everestul si care a fost formata din 14 romani.

Gheorghe Dijmarescu a refuzat sistematic sa fie intervievat de ziaristii din tara, dar a aco

Afla intreaga poveste de pe jurnalul.ro.

Sursa foto: captura jurnalul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri