Fostul presedinte al clubului Dinamo Bucuresti si al clubului Politehnica Iasi Vasile Ianul se afla internat in stare critica la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, fiind suspectat ca ar avea gripa AH1N1.
Vasile Ianul (foto), in varsta de 68 de ani, a fost tratat in ultimele saptamani in doua spitale iesene, iar de cateva zile a fost adus la Spitalul de Boli Infectioase din municipiu, scrie Mediafax.

Medicii de la Spitalul de Boli Infectioase sustin ca Ianul prezinta simptomele gripei AH1N1, rezultatele analizelor urmand a fi cunoscute peste cateva zile. Vasile Ianul este internat in Sectia de Terapie Intensiva a spitalului, in stare critica, fiind intubat.

Rudele fostului sportiv sustin ca acesta a fost diagnosticat initial cu viroza respiratorie, dar ca, pe fondul altor boli de care sufera, au aparut complicatii. Vasile Ianul a facut atac cerebral, apoi a intrat in stop cardio-respirator, fiind tratat la Spitalul de Neurochirurgie, respectiv Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Iasi.

Ulterior, pacientul a fost transferat la spitalul de Boli Infectioase, unde se afla si in prezent.

"A ajuns la noi in stare critica. Rezultatul analizelor va fi cunoscut in cateva zile. Exista suspiciunea de gripa AH1N1", a declarat, sambata, presei medicul Carmen Dorobat, managerul spitalului de Boli Infectioase din Iasi.

Vasile Ianul a jucat intre anii 1966 si 1974 la Politehnica Iasi, iar in perioada 1981-1985 a fost presedinte al clubului de fotbal din municipiu. Ulterior, timp de noua ani, el a condus gruparea Dinamo Bucuresti.

In ultimele zile, numarul cazurilor de gripa AH1N1 a crescut la Iasi.

Doua persoane din Iasi, o femeie de 54 de ani, si un barbat de 35 de ani, diagnosticati cu gripa AH1N1, sunt internati in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din municipiu, cei doi pacienti respirand cu ajutorul aparatelor.

In urma cu o saptamana, un tanar de 30 de ani, internat in acelasi spital iesean, a decedat din cauza gripei AH1N1.

Sursa foto: Agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri