S-a nascut o noua alianta politica: Forta Civica+PNTCD. Nu stiu de ce mai toata lumea s-a grabit sa bombane. Ca si cum ne-am plictisit de noutati, ca si cum pe piata noastra politica avem tot ce ne trebuie si e inutil sa ne mai gindim la combinatii si experimente noi.
Vasile Blaga declara ca nu intelege ce vor „ungurenii” proaspat relansati. Pai, vor ce vrea si el si toata lumea. Problema lor - si a tuturor - este ce pot sa faca din multimea de lucruri pe care le vor. S-a pronuntat si magicul cuvint „plagiat” (Noua alianta a preluat numele vechii aliante D.A.).

Citeste mai multe pe site-ul Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri