Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, marti, ca a recunoscut faptul ca este mason, insa organizatia din care face parte este "specifica lumii libere", care s-a ridicat impotriva regimurilor absolutiste, iar in aceasta calitate nu primeste ordine de la nimeni, transmite Mediafax.
Frunzaverde a fost intrebat cum vede afirmatia sefului statului legata de el, de Mihai Stanisoara si de legaturile cu masoneria.

"Nu are nicio legatura cu masoneria, demersul acesta pe care eu l-am inceput – si o mai spun si pentru altii care au tot felul de afirmatii la adresa mea, spre exemplu unii dintre ei n-au inteles inca ca ei nu candideaza cu mine la presedintia PDL, tinand cont de cat des imi pomenesc numele. Nu, nu are nicio legatura acest demers cu masoneria. Demersul acesta l-am inceput, si ma bucur ca Stanisoara vine in PNL, pentru a scapa Romania de o guvernare proasta si de un regim politic nepopular – si am reusit. Cred ca atunci cand fac asemenea afirmatii cei care le fac ar trebui sa se gandeasca ca acest demers inceput de mine in primavara trecuta, consolidat in interiorul PNL, caruia i s-au alaturat si alti colegi, s-a bucurat de o larga sustine electorala", a sustinut Frunzaverde.

El a precizat ca masoneria este o organizatie specifica lumii libere.

"Am recunoscut acest lucru. Masoneria, pana la urma, nu va suparati, daca tot discutam subiecte de acest gen, masoneria este o organizatie specifica lumii libere. Este o organizatie care de-a lungul timpului s-a ridicat impotriva sistemelor absolutiste, poate ca aici am putea gasi explicatia unei stari de disconfort", a mai comentat vicepresedintele PNL.

El a mai sustinut ca apartenenta la masonerie nu are nicio legatura cu statutul de membru de partid. "Nu are nicio legatura si cu atat mai mult, nu primesc comenzi de la nimeni, sa fim seriosi. In organizatiile libere nu se dau comenzi. Comenzi se dau in alt tip de organizatii", a mai sustinut Frunzaverde.

La solicitarea jurnalistilor el a mentionat ca nu are cunostinta daca Mihai Stanisoara sau Valeriu Zgonea fac parte din masonerie.

"E multa legenda in subiectul asta (al masoneriei, n.r.), sunt alte lucruri importante care ar trebui dezbatute, nu acest...", a completat vicepresedintele PNL.

Presedintele Traian Basescu a declaratm, pe 12 martie, ca l-a surprins plecarea lui Mihai Stanisoara de la PDL la PNL, adaugand ca nu se pune problema ca acesta sa aduca liberalilor acces la Serviciile de informatii, ci eventual o sustinere a Masoneriei, deoarece si el, si Sorin Frunzaverde, sunt pe 'linia asta".

Sursa foto: agerpress.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri