Conventia Nationala Extraordinara a PDL a inceput, sambata dimineata, la Romexpo, cei trei candidati la functia de presedinte al partidului - Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei - urcand pe scena, atunci cand s-a cantat imnul partidului, insotiti de sustinatori, scrie Mediafax.

Cei trei candidati sunt asezati la mese separate amplasate pe scena, fiecare impreuna cu cate cinci sustinatori, care vor lua cuvantul in timpul Conventiei. Intre sustinatorii Elenei Udrea se numara si Theodor Paleologu, care pana acum a evitat sa spuna pe cine sustine, declarandu-se "electronul liber" din PDL.

La Conventia Nationala a PDL a sosit si presedintele Traian Basescu.

La reuniune sunt prezenti 4.200 dintre cei 5.009 delegati.

Candidatii pentru functia de presedinte al PDL au sosit sambata, la Conventia nationala de la Romexpo, declarand ca se asteapta fiecare sa castige.

Monica Macovei, care a sosit prima dintre candidati la Romexpo, a fost insotita de Cristian Preda, Adrian Papahagi, acesta din urma spunand ca vor obtine peste 2.500 de voturi.

"Ma astept sa castig", a spus Monica Macovei jurnalistilor, la sosire.

Vasile Blaga a spus ca are emotii ca oricine si ca nu s-a intalnit vineri seara cu colegii, ci a dormit si s-a uitat la meci.

El a adaugat ca se asteapta ca presedintele sa aiba favorabil PDL.

Elena Udrea a spus ca este un moment important pentru ea, s-a pregatit pentru stat pe scena ore intregi si desigur poarta portocaliu pentru PDL.

Udrea a aratat ca se asteapta ca presedintele sa aiba un mesaj pentru PDL, pentru viitorul partidului.

Elena Udrea a mai spus ca se bazeaza pe sprijinul colegilor si a apreciat ca mai mult de jumatate dintre delegati vor vota pentru motiunea ei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Valcov, familia Cosma, Udrea si Bica scapa de condamnari