Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca lucrarile pentru construirea pasajului subteran de la Piata Presei vor incepe in aproximativ doua luni, dupa aprobarea Planului Urbanistic Zonal, si vor dura aproape un an si jumatate, informeaza Mediafax.

"Pasajul incepe dupa fantana Miorita, la vreo 50-60 de metri, pe partea dreapta, fara sa deranjez pomii si toate astea. Va avea un brat in directia de mers catre Marasti si Bulevardul Expozitiei, va avea un brat care va iesi in Kiseleff, fara sa deranjeze, undeva la 250-300 de metri de colt, adica chiar din Piata, mergand in directia Arcul de Triumf, si incercam noi sa-i mai dam o dimensiune, aceea de Jiului (strada Jiului - n.r.)", a spus edilul sef al Capitalei.

Potrivit primarului general, construirea pasajului nu va afecta traficul pe DN 1, la cea mai mare intrare in Bucuresti, prin nord. "Ma duc (cu lucrarile - n.r.) in spatele perdelei de pomi si nu deranjez pe nimeni", a explicat Oprescu.

De asemenea, edilul a aratat, cu acelasi prilej, ca lucrarea a fost atribuita deja, prin licitatie, firmei Apolodor a omului de afaceri Radu Ouatu, care va realiza obiectivul in asociere cu o societate germana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Manchester City îşi pune stadionul la dispoziţia serviciilor medicale
Setari Cookie-uri