Codul portocaliu de inundatii este mentinut pe Dunare, insa a fost ridicat de pe raul Crasna, in judetul Satu Mare, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).
INHGA a actualizat, sambata, o avertizare anterioara, precizand ca, incepand cu ora 16.00, a fost ridicat codul galben pe raul Crasna, aval Craidorolt (sector indiguit) din judetul Satu Mare, scrie Mediafax.

Conform aceleiasi actualizari, pana duminica la ora 16.00, se afla sub cod galben de inundatii raurile Crasna, pe sectorul aval Domanesti (judetul Satu Mare), si Bega Veche (judetul Timis).

De asemenea, se mentine avertizarea cod portocaliu pe Dunare, care vizeaza sectorul aval Portile de Fier - Zimnicea (sector indiguit aval Gruia) din judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman, precum si sectorul Harsova-Braila (sector indiguit) si bratele fluviului in judetele Constanta, Braila si Tulcea.

Tot Dunarea se afla sub cod galben pe sectoarele Zimnicea-Harsova si aval Braila si pe bratul Borcea (Calarasi-Vadu Oii), in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati si Tulcea, potrivit INHGA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri