Miliardarul roman Dinu Patriciu spune ca s-a recuperat repede, in trei luni, dupa operatia de transplant de ficat, chiar daca “s-a intalnit cu ingerii”. Omul de afaceri a declarat intr-un interviu la un post de televiziune ca se considera victima unei conspiratii a unor "gangsteri" care ii tintesc averea, potrivit Jurnalul.ro.

"Nu, nu este corect. Din pacate, este fructul unei conspiratii a unor gangsteri care s-au strans pentru ca isi inchipuiau ca o sa mor. N-am murit! Asta e! Asta-i viata. Lasati-o pe sotia mea. V-am spus ca nu vorbesc despre lucuri personale si nu cred ca este autoarea unor intamplari neplacute din ultima vreme. Am multe planuri si am de gand sa traiesc o vreme si sa-mi vad de ale mele", a declarat Patriciu.

Dana Patriciu solicita jumatate din averea de 2,3 miliarde de euro a omului de afaceri, insa a mai cerut sa fie scutita si de plata taxei de timbru de 3%. Judecatoria a respins solicitarea acesteia, impunand plata unei sume de 435 milioane de lei. Dana Patriciu a mai sustinut si ca sotul sau nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Jurnalul.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Fostul director general al Petromidia, audiat la DIICOT