Desi Mircea Lucescu si-a prelungit contractul cu Sahtior Donetk, inca primeste oferte de a prelua alte echipe cu renume din Europa. Recent, presa din Rusia a scris sa tehnicianul roman a fost ofertat de un club care a avut in ultimii ani un buget de sute de milioane de euro, relateaza Adevarul.ro.



Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk de mai bine de opt ani, ar fi primit o oferta de a prelua pe Anji Makhachkala din Rusia, informeaza presa rusa, citata de ziare.com. Echipa pentru care evolueaza si camerunezul Samul Eto’o, cel mai bine platit fotbalist al planetei, este antrenata in prezent de olandezul Guus Hiddink, care se va desparti in aceasta vara de Anji, potrivit jurnalistilor rusi.

Citeste mai mult pe adevarul.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri