Din Germania, vestile nu sunt intoteauna bune, cand vine vorba despre romani, in special in ultima vreme. Ba o greva pentru neplata salariilor, ba un protest pentru dumping social, ba un scandal legat de mizeria de nedescris produsa de unii romi din tara noastra instalati prin locuinte sociale in Germania, scrie Jurnalul.ro.
Dragos Pancescu, pe care Jurnalul National vi-l prezinta acum, este un exemplu pentru romanii care nu doar reusesc profesional in Occident, dar decid sa faca un pas in plus, catre politica, unde au posibilitatea sa se lupte si pentru altii, nu doar pentru ei.

S-a nascut in Bucuresti, in noiembrie 1967, oras in care si-a petrecut copilaria, a studiat si si-a facut pregatirea profesionala in domeniul comercial de import-export. Ii place sa invete limbi straine.

Acum traieste in Germania, in orasul Brake, are un birou de consultanta si cursuri IT, este purtator de cuvant al organizatiei regionale, viceprimar si consilier regional din partea Verzilor BÜNDNIS 90 / DIE GRÜNEN.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Jurnalul.ro.


Sursa foto: Jurnalul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri