Afluxul de imigranti din Romania si Bulgaria va fi mult mai mic decat cel inregistrat in cazul imigrantilor polonezi, da asigurari premierul Marii Britanii, David Cameron, citat de publicatia Daily Mail.

"Afluxul de imigranti din Bulgaria si Romania nu va fi in niciun caz la nivelul celui inregistrat atunci cand Polonia a aderat la Uniunea Europeana", a declarat Cameron, subliniind ca un numar mare de polonezi, 1,1 milioane, au venit in Marea Britanie dupa aderarea Poloniei la UE, in 2004, pentru ca Londra nu impusese restrictii, scrie Mediafax.

"Atunci cand o tara adera la UE poti impune masuri de control. (...) Fostul guvern nu a introdus astfel de masuri atunci cand Polonia si alte tari au aderat la UE. (...) Insa acum, dat fiind ca au existat masuri de control, nu vom fi noi singurii care vor elimina restrictiile impuse Romaniei si Bulgariei, vor fi toate statele membre UE. Deci, nu cred ca va fi in niciun caz nivelul inregistrat cand Polonia a aderat la UE", a insistat premierul britanic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Juncker: Romanii merg sa munceasca cinstit in Marea Britanie