8 Mai 2013

„Separatistii” din Bucuresti - oamenii care si-au construit propriul „orasel”: cabane fara autorizatie, teren furat, lumina improvizata. Edilii nu stiu nimic



Intr-o fosta piata din Capitala, opt familii si-au construit propria realitate printre tarabele ramase intacte si au pus caramida peste caramida pentru a-si amenaja cateva camere, pereti carora le spun casa. In prezent, intre peretii din fosta piata traiesc noua copii, insotiti de familie, scrie Adevarul.ro.

Pe gardul metalic, care protejeaza spatiul amenajat de oamenii fara adapost, se odihneste un lacat gros ce ii protejeaza pe locuitorii pietei de cei care vin sa-i „viziteze”.

Ori de cate ori unul dintre acestia paraseste curtea in care sta, inchide si deschide lacatul de pe gard cu mare grija, fiind escortat de cainele care traieste in fosta piata de cand avea doar cateva zile.
Cel mai mic locuitor al fostei pietei are noua luni
Printre adultii care locuiesc in piata ce le este casa de acum mai bine de zece ani se numara si noua copii, iar cel mai mic dintre acestia are in jur de doar noua luni. Unii dintre acestia s-au nascut in fosta piata, pe care o numesc casa si care se numara printre putinele lucruri pe care le au.

Afla mai multe despre acest subiect din Adevarul.ro.



Citeste si