Copiii care nu au prins un loc la o clasa pregatitoare in prima etapa (2-22 aprilie), mai pot fi inscrisi in cea de-a doua etapa, care se va desfasura incepand de miercuri, 8 mai, pana pe 17 mai, urmand ca listele finale sa se afiseze pe 24 mai, noteaza Adevarul.ro.

Locurile din circumscriptii care nu au fost ocupate in prima etapa vor fi luate in calcul drept locuri libere in etapa a doua.

Suplimentarea de locuri din prima etapa s-a facut numai pentru copiii din circumscriptie, iar multe scoli nu vor mai participa si la cea de-a doua etapa fiindca s-au ocupat toate locurile libere. Pentru faza a doua a inscrierii, au ramas disponibile 73.292 de locuri si 746 de cereri nesolutionate la nivel national, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a adaugat ca ”niciun copil nu va fi respins”.

Pe 24 mai vor fi afisate listele finale cu toti copiii inscrisi la pregatitoare si clasa I. Acestea vor putea fi consultate atat la aviziere si pe site-urile scolilor, cat si pe ale inspectoratelor scolare judetene.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Structura anului scolar 2018-2019: Cand sunt programate vacantele