Copiii care nu au prins un loc la o clasa pregatitoare in prima etapa (2-22 aprilie), mai pot fi inscrisi in cea de-a doua etapa, care se va desfasura incepand de miercuri, 8 mai, pana pe 17 mai, urmand ca listele finale sa se afiseze pe 24 mai, noteaza Adevarul.ro.
Locurile din circumscriptii care nu au fost ocupate in prima etapa vor fi luate in calcul drept locuri libere in etapa a doua.

Suplimentarea de locuri din prima etapa s-a facut numai pentru copiii din circumscriptie, iar multe scoli nu vor mai participa si la cea de-a doua etapa fiindca s-au ocupat toate locurile libere. Pentru faza a doua a inscrierii, au ramas disponibile 73.292 de locuri si 746 de cereri nesolutionate la nivel national, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a adaugat ca ”niciun copil nu va fi respins”.

Pe 24 mai vor fi afisate listele finale cu toti copiii inscrisi la pregatitoare si clasa I. Acestea vor putea fi consultate atat la aviziere si pe site-urile scolilor, cat si pe ale inspectoratelor scolare judetene.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri